EVENTER

 Smakeriet bistrobar

EVENTKALENDER

Vår koselige og innbydende atmosfære legger grunnlaget for uforglemmelige opplevelser, der nydelig mat og eksklusive drikkevarer bare er begynnelsen.

I takt med skiftende årstider, er vi begeistret for å avsløre en rekke kommende arrangementer som lover å glede sansene dine og skape verdifulle minner. Fra temakvelder som hyller globale smaker til vinsmaking som gir deg et innblikk i druens verdens  – her er det noe for enhver kresen gane.

Bli med oss idet vi hever glasset til samhold, god mat og eksepsjonelle øyeblikk på Smakeriet Bistrobar!

Let’s pop some bubbles 

Sparkling Wine Styles

12th or 13th october at 17:00

Short introduction on how sparkling wine is made and the differences between the common sparkling wines of the world: Champagne, Prosecco, Cava, Cremant and Asti.

How to pair different sparkling wines with food and their effect on them.

Price 800,- per person includes some snacks 

liquid white gold

White wine styles

19th OR 20th october at 17:00

Short introduction of white winemaking and how the grape/region/winemaking changes the end product.

How to pair different white wines with different foods.

Price 800,- per person includes some snacks 

Beyond the red grape veil

Rose and the Red wine styles

26th or 27th october at 17:00

Short introduction on the Rose and Red wine production and how the winemaker decided what the end product will be.

How to pair red wines with different foods and why they work.

Price 800,- per person includes some snacks

 

Åpningstider

TIRSDAG-TORSDAG:
Lunsj 11:30 – 16:00
Middag 16:30 – 00:00
(Kjøkkenet stenger 21:00)

FREDAG-LØRDAG

Lunsj 11:30 – 16:00
Middag 16:30 – 02:30
(Kjøkkenet stenger 21:30)